BröllopsfestLåt oss arrangera en oförglömlig bröllopsmiddag på Sjöhuset i härlig maritim atmosfär. Så här brukar vi arrangera bröllopsfester:
Vid vackert väder startar ni med brudskålen på terrassen med utsikt över vattnet. Skulle vädrets makter inte stå oss bi så har vi möjlighet att montera tält eller så tar ni drinken inomhus. Efter middagen tar ni en liten bensträckare och har ni inte druckit kaffet ännu så är det dags för kaffe och tårta innan dansen. Ni väljer själva om ni vill ha egen musik, DJ eller ett litet band. Skulle ni vilja ha vigseln i det fria, så finns en söt liten udde strax utanför Sjöhuset som passar perfekt för ändamålet.

Nedan följer några olika menyexempel som ändras beroende säsong och utbud av råvaror, men självklart finns en mängd andra valmöjligheter, det är bara att kontakta oss så hjälper vi er.

 

MENYEXEMPEL

Klassisk bröllopsmiddag

Crème Ninon med champagnegrädde och smördegsmåne
Grillad oxfilé med provencalskt smör eller tryffelsås serverad med parmesanslungad potatis och säsongens grönsaker
Bavaroisse på rabarber med marinerade jordgubbar och flarn

Meny Ett

Krämig skogssvampsoppa med örtolja och krutonger
Helstekt hjortytterfilé (kan serveras kall) med syltade, krispiga grönsaker, rödvinssås och potatisgratäng
Kladdig chokladbotten med italiensk maräng och färska hallon

Meny Två

Carpaccio på bresaola, serverad med liten ruccolasallad, pinjenötter och hyvlad parmesan
Klassisk inkokt lax med räkor, dillmajonnäs, inlagd gurka och pressad potatis
Vaniljcitroncheesecake i glas med blåbär och crunch

Meny Tre

Carpaccio på rökt lax med syrlig mangodressing, liten örtsallad och rågbrödssnitt
Pepparstekt majskyckling i tunna skivor (kan serveras kall) med dragongräddsås och örtslungad potatis samt glacerade betor
Mörk chokladmousse med hallonspegel

 

Buffé ”Italienska Smaker”

Pizza bianca med karamelliserad lök
Antipastofat med charkuterier och tillbehör
Ugnsgrillad kalvytterfilé i tunna skivor med soltorkad tomat och kapris
Tomatsallad med basilikavinaigrette
Spenat- och ruccolasallad med hyvlad grana padano
Taleggio med fikon- och lagerbladsmarmelad
Stenugnsbakat bröd och rört smör med flingsalt
Mascarponecrème med färska bär och krossad biscotti