BröllopsfestLåt oss arrangera en oförglömlig bröllopsmiddag på Sjöhuset i härlig maritim atmosfär. Så här brukar vi arrangera bröllopsfester:
Vid vackert väder startar ni med brudskålen på terrassen med utsikt över vattnet. Skulle vädrets makter inte stå oss bi så har vi möjlighet att montera tält eller så tar ni drinken inomhus. Efter middagen tar ni en liten bensträckare och har ni inte druckit kaffet ännu så är det dags för kaffe och tårta innan dansen. Ni väljer själva om ni vill ha egen musik, DJ eller ett litet band. Skulle ni vilja ha vigseln i det fria, så finns en söt liten udde strax utanför Sjöhuset som passar perfekt för ändamålet.

Nedan följer några olika menyförslag, men självklart finns en mängd andra valmöjligheter, det är bara att kontakta oss så hjälper vi er. Se gärna fler menyförslag på Maison Pierres hemsida.

 

 

Klassisk bröllopsmiddag

Terrin på krabba och pilgrimsmussla med löjromscrème och smördegsmåne
Grillad oxfilé med provencalskt smör eller tryffelsås serverad med parmesanslungad potatis och säsongens grönsaker
Bavaroisse på rabarber med marinerade jordgubbar och flarn

Meny Ett

Lime- och chilimarinerade hasltrade pilgrimsmusslor med sesamcrème, liten örtsallad och krutonger
Helstekt hjortytterfilé (kan serveras kall) med syltade, krispiga grönsaker, rödvinssås och potatisgratäng
Mörk chokladpannacotta med bärkompott och vit hyvlad choklad

Meny Två

Krabbtartar med tomatconfit, löjromscrème och kavringssnitt
Balsamico- och pepparglacerad oxfilé (kan serveras kall) med potatisgratäng, sallad på haricot verts med grillade cocktailtomater och rödvinssås
Jordgubbs- och rabarberkompott med vaniljbavaroisse och kanderade kaksmulor

Meny Tre

Carpaccio på rökt lax med syrlig mangodressing, liten örtsallad och rågbrödssnitt
Pepparstekt majskyckling i tunna skivor (kan serveras kall) med dragongräddsås och örtslungad potatis samt glacerade betor
Mörk chokladmousse med jordgubbs- och rabarberkompott samt chokladkrutong

Buffé ”Italienska Smaker”

Minipaj med säsongens grönsaker
Antipastofat med charkuterier och tillbehör
Ugnsgrillad kalvytterfilé i tunna skivor med soltorkad tomat och kapris
Skogssvampslasagne toppad med knaperstekt panchetta och oregano
Tomatsallad med basilikavinaigrette
Spenat- och ruccolasallad med hyvlad grana padano
Taleggio med fikon- och lagerbladsmarmelad
Stenugnsbakat bröd och rört smör med flingsalt
Tiramisu
Kaffe