PRISER

Lokalhyra lördagar (16.00-01.30):
0-40 gäster
– 14 000 kr (vid bokning av mat och personal från FCC Catering & Event)

40-80 gäster
– 16 000 kr (vid bokning av mat och personal från FCC Catering & Event)

80-120 gäster
– 20 000 kr (vid bokning av mat och personal från FCC Catering & Event)

– 20 000 kr (vid bokning av endast lokal, en lokalvärd finns då tillgänglig)

Lokalhyra fredagar:
– 11 000 kr (vid bokning av mat och personal från FCC Catering & Event)
– 13 000 kr (vid bokning av endast lokal, en lokalvärd finns då tillgänglig)
Riggdag fredag: 8 000 kr

Lokalhyra vardagar
– 10 000 kr

Vad som ingår i grundhyran ser du nedan.

Mat och personal tar du från Nacka Gourmet Catering men du bestämmer själv om vi skall sköta hela arrangemanget eller om du vill ordna vissa delar själv. För att din tillställning skall bli precis så som du vill ha den behöver man ibland göra lite kompletteringar. Dessa finns specificerade under respektive rubrik. Titta även om du skulle vilja ordna en del själv så kan du kanske få lite tips och förslag!

Om du hyr Sjöhuset utan personal ingår endast bord och stolar samt en lokalvärd som finns på plats eller i närheten tills arrangemanget är avslutat. Lokalvärden är inte en arbetande servitör/städare eller liknande utan enbart till för tillsyn av lokalen och behjälplig vid eventuella problem med lokal eller leverans. Lokalen skall vara utrymd 30 minuter efter hyrestidens utgång. Om tiden överskrids tillkommer timdebitering med 1000 kr per påbörjad halvtimme. Du kan inte beställa catering från någon annan än oss, men om du vill ta med egen lagad mat går det bra. Köket på Sjöhuset är endast ett beredningskök för servering och eventuell uppvärmning.
(Vill du hämta dina tillhörigheter morgonen efter före kl. 09.00 kan du göra det mot en avgift på 1 500 kr)

I lokalhyran ingår:

  • Bord
  • Stolar
  • Städning av golv och toaletter
  • Disponering kl 15.00 – 01.00 (går att förlänga till kl. 02.00 alt 03.00)

Personal

Vi hjälper er gärna med allt ifrån serveringshjälp, entrévärdar och kockar till arbetsledare och projektledare. Allt beroende på era behov och önskemål.

  • Serveringspersonal, 395 kr/timme
    (OB-tillägg på 56 kr/timme tillkommer efter kl. 20.00 vardagar, 18.00 lördagar och hela söndagar)
  • Kock, 455 kr/timme
  • Inhyrda vakter, 850 kr/timme
  • Arbetsledare, 650 kr/timme
  • Projektledare, 750 kr/timme

Tips:
Om du vill vara ”gäst” på din egen tillställning så räkna med:
-för sittande middag, en serveringspersonal per 15-20 gäster
-för buffé, en serveringspersonal per 20-25 gäster

Kuvertpriser, tillägg

Nedan följer de vanligaste tilläggen. Men vi ordnar det mesta, så fråga om inte just ditt önskemål finns med.

  • Porslin: Fördrink, 3-rättersmiddag/buffé, kaffe samt tårta: 85 kr/kuvert
  • Linneduk vit från: 75 kr
  • Stolsöverdrag, vita från: 65 kr/st
  • Okrossbara glas till baren: 4,50 kr/glas

Tilläggstjänster

  • Sophantering (max 5 stora sopsäckar)
  • Tomglashantering (endast om vi har personal på plats)
  • Tillbehör till baren (is, citron, lime, sugrör)
  • Högtalare för att spela lista från egen ljudkälla
  • Tält
  • Blommor och övrig dekoration: offert enligt önskemål
  • DJ samt Band
  • Vigsel på udden

Transport av gäster

På land

  • Buss: offert enligt önskemål
  • Limousine

Till sjöss

  • J-Craft: offert
  • Classic Yacht Charter: offert (från 23 200 kr)