Menypris sittande middag från 695-895kr
Menypris buffé från 595kr
(i priset ingår, uppdukning, linnedukar, dunilitservetter, enklare blomma, ljus, porslin)
Tilltugg till mingel
Enkelt och gott
Rotfruktschips, nötter, oliver, minisalami
Tilltugg (rekommeneras 2–3 per person)
Västerbottenoströra i liten rågkopp
Snitt med skagenröra
Canapé med skagen
Laxröra i endiveblad
Smördegsrulle med ost, tapenad, soltorkad tomat eller ädelost
Miniwraps med prosciutto, basilikakräm, pinjenötter och ruccola
Canapé med laxrulle, färskost och gräslök
Canapé med Brie och päron- och fikonkompott på kavring
Lättsaltade potatischips med smetana, rödlök och sikrom
Förrätter
- Kött
- Charktallrik Salami, bresaola, lufttorkad skinka, buffel mozzarella, bakad cocktailtomat, balsamico, olivolja, flingsalt & levainbröd
- Konjakgravad Oxfile Tunnskivad gravad oxfilé med kantarellcremé & västerbottenostchips
- Västerbottenpaj (ej kött) med rökt renstek samt crèmefraiche & rucola
- Rökt Ankbröst med äpple samt en örtsallad med fikon
- Fisk
- Hummersoppa med rostad jordärtskocka serverad med vitlöksbröd toppad med Västerbottenost
- Skagenröra gjord på hand skalade räkor toppad med sikrom på rågbröd
- Laxcarpaccio med hyvlad parmesan, rostade frön och rucola
- Västerbottenpaj (fisk) toppad med löjrom, crèmefraiche, citron och rödlök
- Vegetarisk
- Asiatisk tofusallad med mango & avokado
- Mozzarella caprese
Serveras med bakade cocktailtomater & grissini
- Vegansk
- Svamptoast på säsongens godaste svampar med confiterad jordärtskockspuré, friterad lök och rostade hasselnötter
- Morot-, apelsin- & ingefärssoppa med sojabönor, picklad rättika, tofu och korianderkräm
Varmrätter
- Kött & kyckling
- Majskyckling serveras med krämig palsternackspuré & ljus timjanssky
- Helstekt fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner samt potatisgratäng
- Klassisk Wallenbergare med potatismos serveras med ärtor, skirat smör och rårörda lingon
- Helstekt oxfilé med rostad vitlökssås samt potatiskaka
- Fisk
- Räköverbakad lax med hummersås samt potatismos
- Halstrad röding med smörgräddsås samt dillkokt potatis
- Vegetarisk
- Rödbetsbiffar med kapris emulsion & bönragu
- Bakad marinerad blomkål med oumph samt tomat & hasselnötsvinegrette
- Cannelloni med svampfyllning smaksatt med tryffel serveras med säsongens gröna & hyvlad parmesan
- Veganskt
- Grönskasspettmed serverad med tomat- & basilikasås halv samt en halv bakad potatis
- Vegansk ”Wellington”Filodegsinbakad portabello med Belugalinser, rödbeta, lök serverad med timjan & vitlöksrostad färskpotatis samt en portvinssky
Bufféer
Studentbuffé
- Kallt
- Ricottacrème med kronärtskocka samt färsk oregano
- Örtrisoni blandad med soltorkade tomater & ruccola
- Saltbakade betor med honungsvinegrett, toppas med valnötter och Chevré
- Svensk pesto gjord solrosfrön, basilika och västerbottenost
- Gremolatabakad laxfilé med picklad rödlök & citronzest
- Bakad fläskfilé som eftermarineras i kapris, färska örter & citron
- Surdegsbaguetter med vispat brynt smör
- Varmt
- Parmesan gratinerade Blåmusslor
- Kycklingspett med friterad grönkål och torkade svarta oliver
Från världens alla hörn
- Italiensk Buffe
- Citron och timjanmarinerad kronärtskocka
- Parmalindad kyckling
- Blomkålspaj med spenat och parmesanost
- 2 sorters charkuterier med tillbehör
- Lantlig potatissallad med säsongens grönsaker
- Mozzarella caprese
- Tapenad
- Levainbröd
- Buffé Toscana
- Marinerad pastasallad med basilika, parmesan och rostade plommontomater
- Ruccola och spenatsallad med bönor och picklad rödlök
- Marinerad fläkfile med krämig kapristapenad
- Mozzarellapaj med lax och pinjenötter Ostfat med brie och Kvibille gräddädel samt druvor och frukt
- Italienska charkuterier, 2 sorter, serveras med marinerade oliver och kronärtskocka
- Parmaskinka med melon
- Tapenade
- Hembakat bröd
Italiensk buffé med varma inslag - Ruccola och spenatsallad med picklad rödlök
- Tomat och mozzarella med färsk basilika
- Ostfat med tallegio och cambozola samt druvor och frukt
- Italienska charkuterier, 2 sorter, serveras med marinerade oliver och kronärtskocka grillad paprika
- Serranoskinka med melon
- Tapenade
- Hembakat bröd
VARMT - Färskostbakad lax med örter från Italien
- Pestokyckling med soltorkade tomater, rostad kronärtskocka och zucchini
- Gratinerad färskostfylld cannelloni med smörstekta champinjoner
- Texas Buffé
- Spareribs med salsasås
Paj med rostad majs och grillad paprika
Buffalo drumsticks med coleslaw
Pulled pork med avokadoyoghurt
Rödlök och mangosallad med cajunvinegrett
Rostad Idahopotatis med lime och chilimajonnäs
Frijoles (bönröra)
Tortillabröd - Mexbuffé
- Tacobakad kycklingfilé
- Rostad kronärtskocka och paprika med limeyoghurt
- Chorizo med potatissallad och svarta bönor
- Cajunkryddad biff med guacamole på gröna ärtor
- Quinoasallad med salsa verde
- Rostad tomat och bönsallad
- Tortilla chips med örtkryddig dipp
- Tortillabröd
- Asiatisk buffé
- Nudelsallad med skogssvamp och ananas
- Mirinmarinerad lax med japansk rättikssallad
- Kokos och chilimarinerade räkor
- Kyckling med citron och koriander täcke samt vietnamesisk sallad
- Krispig biffsallad
- Filorullar med edamamebönor och shiitakesvamp
- Limemarinerad torskrygg med mangoceviche
Från världens alla hörn
Sommar
- Gravad citronpeppar lax med dillcreme
- Färskpotatissallad med rött äpple, pepparrot, rädisa, salladslök
- Västerbottenpaj med vispad smetana samt finhackad rödlök
- Kattegattceviche med räkor, ägg, kapris och dill
- Ugnsbakad kycklingfilé med doft av gotländsk ramslök
- Napolitansk sallad med rödbeta, getost, honung och rostade pinjenötter
- Ost med kex och druvor samt persikomarmelad
- Färksostcreme
- Grant Rustique bröd
Höst- kött - Paj med rökt sidfläsk samt kräftor
- Honung och rosépeppar gravad lax med krämig senapssås
- Tunnskivad älgrostbiff med picklad höstsvamp
- Bulgursallad med spenat, gula sultanrussin och höstäpple
- Örtrostade gul och rödbetor
- Chévre och persiljebakad bifftomat
- Bröd och smör
- Höst – fiskUgnsbakad lax med fetaostcreme
- Inlagda betor med ingefära
- Västerbottenpizza med rom, smetana samt finhackad rödlök
- Rotfruktspaj
- Tunnskivad ryggbiff med tomat, ananas och chili
- Sötpotatissallad med grillad paprika och haricots verts
- Levain och Philadelphia spread
- Vinterbuffé
Örtmarinerad lammytterfilé med rödvinssky
Shizobakad lax med ingefärscreme
Vitlöksrostad potatis med vintergrönt
Västerbottenpaj
Sallad på rostad pumpa, rödlök och chevreost
Rotfruktsgratäng – varm
Lantbröd och smör - Vårbuffé
Varmrökt laxfilé med örtdressing och grillad citron
Klar potatissallad med olivolja samt säsongens primörer och färska örter
Ceasarkyckling på fat
Romasallad med riven parmesan och grillade cocktailtomater
Chevice på räkor, mango, avokado och chili
Tomat och mozzarellasallad med färsk basilika
Spenat och fetaostpaj
Färskostcreme
Hembakat mörkt bröd
Surdegs levain
- Vegobuffé
- Bulgursallad med spenat, apelsin och granatäpple
- Saltbakad primörer med rostade solroskärnor
- Fetaostsallad med mynta och vattenmelon
- Bönsalsa med vitlök och chili
- Mini pizza med mozzarella, basilika och rödlök
- Quesadilla med rostad majs och paprika samt jalapeno
- Avokadocreme
- Levain och Philadelphia spread
Vegansk buffé
BBQ marinerad opumph
Saltbakade primörer med rostade solroskärnor
Bönsalsa med vitlök och chili
Vegansk fetaost med mynta och vattenmelon
Quesadilla med vegansk färs, rostad majs och jalapenjo
Sallad med grillade morötter, fänkål och rödlök till det kommer det en sesamolja och timjan
Aprikostabbouleh med mynta och vegansk smulad ost
Bröd och hummus på gröna ärtor
Desserter
- Chokladtårta med säsongens frukt/bär samt vaniljgrädde
- Citrus Cheesecakemed rårörda bär
- Äppeldessert med kardemummasmulor och calvadoscreme
- Vaniljpannacotta med säsongens bär samt mandelflarn